Living for the weekend

Helgen har varit riktigt bra. I fredags så struntade jag i sista dagen på praktiken lite dumt, men hade ingen lust. Så gick på stan istället med mamma och fixade allt det sista inför student och balen. Ska bara hitta en väska som jag ska ha på student, vet inte riktigt om jag ska ha en svart eller vit. Får se vad det blir sen då. Sen så satt jag hundvakt i fredags åt Hannas hund Nisse, det var riktigt kul, hade inte varit fel med en egen hund. Igår så hade Hanna grillfest, hade riktigt kul, det var längesen man hade så kul och trevligt, så det blir repris nästa fredag.

Håller just nu på att titta på Gossip Girl och sen så beger jag mig till Hanna.


Snart över

Nu är det bara en dag kvar av praktiken. Sista dagen imorgon. Snart är det  äntligen över. Imorgon klockan tre kommer jag gå därigrån med ett leende på läpparna. Okej, så hemskt är det inte  där, det jobbiga är att jag måste gå upp sex varje morgon, och jag får så ont i mina fötter och min rygg varje dag. Snart slipper jag det, woho!

It's a beautiful day

Vilket härligt väder det varit idag! Riktigt sommarkänsla har man haft. Men tyvärr så har man inte fått njuta av vädret så mycket, slutade tre idag. Men fick njuta ändå lite grann.
Har fixat inbjudningskort idag till studenten, det närrmar sig ännu mer. LÄNGTAR!

Var ute innan med Hanna, Stoffe och Nisse på en kvällspromenad. Man fick sån sommarkänslan nu när man gick där och solan lyste och allt var bara härligt. Känner att denna sommaren kommer bli fin. Sommaren är mer välkommen nu.

Sweet summertime

Jaja

Tyvärr så är helgen slut nu. Sitter just nu hos Ronja och försöker hjälpa henne att hitta lite låtar till hennes pass, som hon ska ha snart. Det ska bli spännade att se hur det blir när det är klart.

Ska snart dra hem, ska nämligen upp astidigt imorgon  typ kvart i fem. Ska möta Hanna på stationen halv sex när hon kommer hem från Gävle imorgon. Ska bli kul att träffa henne, har saknat henne nu de här dagarna. Sen så ska jag vara kvar i stan tills jag börjar sju. Känns ingen idé att åka hem sen. Nu är det i alla fall sista veckan på praktiken kvar, riktigt skönt att det är snart över.

Men ska fortsätta att hjälpa Ronja nu i alla fall.

Ha det fint

Let's groove tonight



Härlig låt.

Bio :)

Ikväll så blev det bio med Caroline. Vi var och såg natt på museet 2, riktigt rolig film. I början så var den lite seg men sen så fick man sig ett gott skratt. Egentligen var det inte planerat med bio. Vi drog in till stan för äta på House of bagels och sen fick båda lust att gå på bio. Så vi köpte lite godis och hade det trevligt. Det blev en lyckad kväll.

Lördag

Halva helgen ha gått nu, har inte gjort något vettigt. Så ska ta och bege mig till Caroline nu i alla fall. Får se vad vi hittar på.


090521

Idag så har jag varit ledig. Det har varit uppskatta kan jag säga. Sov länge idag ungefär till elva. Sen så kom Hanna och Johan förbi, och vi gick en runda med Hannas hund Nisse i det härliga vårvädret. Det har verkligen varit underbart väder idag. Annars har det inte hänt så mycket idag, förutom att Hanna har åkt till Gävle nu över helgen, så var och vinkade av henne på stationen. Kommer verkligen sakna henne, men det är bara några dagar. 

Ska snart äta, magen skriker av hunger. Det blir kyckling, bulgur och ugnsbakade grönsaker, mums :).
Imorgon blir det i alla fall sista dagen på praktiken för denna veckan. Sen så är det bara en vecka kvar. Längtar verkligen tills det är över. Och sen så har man bara två veckor kvar i skolan och sen STUDENT!

Men nu ropar mamma att maten är klar :)

Ciao

Looking back over my shoulder

Ja nu är det ännu en dag närmare till studenten. Längtar!
Känner att jag har ingen motivation längre när det gäller praktiken. Vill bara att det ska vara över och sluta skolan.
Men en sak som jag inte tänkt på så mycket är ändå hur sorligt det också det kommer bli att sluta. Skolan har varit en sån stor del av ens liv, i 12-13 år, och nu är det bara över ( förutom för dem som ska plugga vidare sen) men för min del är det slut för alltid. Jag kommer ändå sakna skolan mycket och kommer vilja tillbaka. Nej men självklart ska det bli så jävla kul med student. Jag får en härlig känsla när jag tänker på när man ska springa ut. Det ska bli helt underbart med student. Sen så ska man ut i vuxenlivet och det är nu allt börjar, jobb, egen lägenet , egna ansvar. Ska bli kul, men samtidigt lite skrämmande. Men man får helt enkelt hoppas på det bästa :).

Men ska ta och sova nu.

God natt

Isabella :)





Isabella blir bara sötare för varje gång!


Soliga söndag

Idag så var jag tidigt uppe. Var på utbildning idag på Friskis och Svettis för att jag ska bli värd där. Det var intressant och kul. Jag tycker det ska bli spännande och kul att bli värd :).

Har nu precis gjort lasange, ska bli gott. Väntar på att Fredrik, Annika och lilla Isabella ska komma. Så ska vi äta snart. Mums!


Fairytale



Eurovision var jättebra ikväll, många bra låtar var det, men favoriten var vinnaren, Norge!
Riktigt bra låt, och så söt han är!

Men lite tråkigt för Marlena, kom ju nästan sist, men det tar vi igen nästa år.

Men ska sova nu, ska upp åtta imorgon. Ska på utbildning på Friskis imorgon..

God natt

Gipsy.cz



HAHA! Älskar kvaliten på den video! :D

Lyckat

Idag så har jag sovit ut, sov ungefär till halv tolv. Det var efterlängtat.

Man kan fråga sig om jag kommer bli en bra kock, för imorse så skulle jag göra gröt. Så jag satte på den på plattan och gick satte mig vid datan. Sen efter en stund så började brandlarmet tjuta, tänkte bara att det var batteriet först, men så skriker mamma "Gröten!" och då inser jag att jag hade glömt gröten. Hela bottnen var bränd, verkligen lyckat haha. Sånt kan även hända den bästa.

Ikväll så blir det ingen bio med Carro, för vi hade glömt av att det är eurovision song contest  ikväll. Så det blir nog bio nästa vecka. Ska i alla fall till Hanna ikväll och titta på esc. Hoppas på att Sverige vinner detta nu.

Go Sweden!

The Climb



Inte för att jag är något fan av Miley Curys, men denna låten är bra :)

It's only life

Ja nu är första veckan på praktiken avklarad. Det har varit helt okej, får jag säga. Det  jobbiga är att gå upp klockan sex, och smärtan i mina fötter efter varje dag. Jag måste verkligen invenstera i ett par bättre skor. Behöver verkligen det. Men jag får hoppas jag vänjer mig mer vid dom. 

När jag kom hem idag så var jag så slut att jag gick och la mig direkt och sov ungefär till sju. Jag kan säga det behövdes. Åkte sen ner till netto och köpte en påse med godis. Jag tycker har förtjänat det efter denna veckan. Så har bara tagit det lugnt ikväll framför tv:n. 

Det ska bli så skönt imorgon att slippa vakna av att klockan ringer klockan sex. Äntligen kan man få sova ut. 


090513


Tack och lov

Nu är det bara två dagar kvar av den första veckan på praktiken. Det är jag verkligen tacksam över. Helgen är efterlängtad. Ska bara vila ut hela helgen, och inte göra något ansträngande. Det blir i alla fall bio med Carro "Slumdog millionaire". Jag har hört att den ska vara bra. Men måste sova nu så jag orkar med imorgon.

God natt


13 dagar...

Så många dagar är det kvar av min praktik. Orkar inte mer. När klockan ringer klockan sex så vill jag bara ligga kvar. Jag står verkligen inte ut. Är trött i hela kroppen och min fötter värker hela tiden. Vill bara att det ska vara över. Kommer vara så glad när jag är klar. Ärligt talat så saknar jag skolan. Hade hellre gått i skolan än varit på praktik. Men får bara kämpa på.

090511

Är riktigt trött nu efter första dagen Det är inte kul att gå upp klockan sex på morgonen. Men ska göra det nu i tre veckor till så det är bara att bita ihop. Det var helt okej att praktisera där. Det är också en från min parallellklass som också praktiserar, så det är kul att man har någon där som man känner. När jag kom hem så var jag så trött att jag slockande direkt. Sen var jag och tränade. Det var riktigt tufft idag, men kul :). Men ska ta och sova nu. Måste vara utvilad tills imorgon.

God natt

God morgon

Är uppe med tuppen idag. Klokan är snart halv sju, och det var längesen man var uppe så här tidigt. Sitter och äter frukost nu. Kör på havregrynsgröt och knäckebröd, en bra start på dagen ;). Ja ska i alla fall bli kul idag, hoppas det är ett bra ställe. Ja men nu måstejag äta klart och ta på mig, så jag inte kommer försent.

Ha en bra dag.

Electric feel

Gårdagen spenderades då med Hanna, Johan och Nisse också (Hannas hund). Hade det väldigt trevligt med mycket skratt. Har typ sovit bort halva dagen. Det känns inte så bra eftersom jag måste somna tidigt ikväll, för man ska ju gå klockan sex imorgon. Det är ju första dan på praktiken imorgon. Jag hoppas jag kommer trivas där bra, och att det kommer gå snabbt dom här tre veckorna. Men vi se hur det blir.

Ska snart åka och träna med Ronja, och sen ska jag bänka mig framför tv:n, one tree hill, gossip girl och wipeout.

Ha det


En liten bild på Nisse :)


......

Hade en trevlig fredagskväll igår. Träffade först Carro och vi tog en fika på House of bagels. Älskar deras morotskaka. Sen träffade jag Hanna . Idag så har jag inte gjort så mycket. Men ska snart till träffa Hanna och Johan. Det ska bli myzzz :)


Jizz in my pants


090508

Tjenixen Caroline gästbloggar!
Jag våldgästar Anna ikväll och tvingar med henne ut ur huset. Det är fredag men vi orkar inte festa. Vi kan dock inte sitta här hemma och glo hela kvällen så.... Ha det haaj!


trött...

Usch vad trött jag är nu. Det har varit en lång dag. Sov kanske tre timmar i natt, kunde inte somna, och sen skulle jag gå upp klockan kvart över 6 för jag skulle på yogan. Det var en härlig start på dagen, det rekommenderar jag. Sen så har jag typ spenderat halva dagen på Friskis och Svettis och  var med och hjälpte Ronja lite med olika saker eftersom Friskis hade 25 årsjubelium idag. Det var trevligt och kul. Men är riktigt slut nu. Måste skriva min bokrecension nu i alla fall, hoppas jag orkar det. Börjar ett imorgon i alla fall, så det är nice. Men ska börja med recensionen nu i alla fall.

Ha det bra


Don't forget


Let the sun shine in

Usch vilket tråkigt väder det varit idag. Regnigt, blåsigt och kallt. Vart tog all värmen vägen? Nej vill ha värmen tillbaka igen. Kändes nästan som höst idag. Usch nej det ska vara vår nu.

Är ledig imorgon i alla fall, härligt. Men ändå ska jag upp typ kvart över sex imorgon. Anledningen är att jag ska på ki yoga klockan sju imorgon. Jobbigt att gå upp så tidigt, men det blir i alla fall en skön start på dagen. Så ska väl nog ta och sova snart, så jag är utvilad tills imorgon.

Ha det fint

Bom bom

Hade en riktigt trevlig Valborg igår med singstar och grillat. Idag så har träffat Carro och Lovisa. Det blev singstar idag också, aldrig fel med singstar ;). Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde ikväll åt en låt. Det är ingen sån låt som man tror är med på ett singstar, men det var den, I alla fall, det gick nästan inte att sjunga denna låten så mycket som vi skrattade åt "Bom bom". Det bästa på hela kvällen. Men ska ta och sova nu.
 
God natt

RSS 2.0