We speak no Americano

Onsdag = nerförsbacke till helgen.
Taggar till lördag då det är äntligen premiär för Martin & Martin!


Eclipse

Så nu är jag hemma från bion. Då är frågan vad jag tyckte.. och ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag tyckte. Självklart tyckte jag den var bra och så, men den var inte WOW. Jag gillade fightscenerna mellan Cullens/vargarna och de nyfödda. Och scenen när Edward friade till Bella var verkligen romantisk. Och jag gillade inte kyssen mellan Bella ocg Jacob, ändå om det var lite hett. Jag håller ju på Team Edward. Boken är mycket bättre än filmen kan jag lugnt säga. Ärligt talat så trodde jag att den skulle vara bättre. Men jag är inte besviken eller så.
Den får 3 av 5!


Movietime!

Nu ska snart jag bege mig mot bion.
Det är ju äntligen dags för Eclipse!!
Längtar:)
Men har inte så mycket mer att skriva nu.
Skriver igen när jag är hemma:)

Såhär ser jag ut ikväll:

Jeansshorts från Åhléns

Linne och kofta från H&M


Flower


Hittade den här sjukt snygga klänningen på Åhlens, men tyvärr så finns den inte här i Kristianstad. Men den finns i Malmö! Så på fredag blir det en liten shoppingrunda till Malmö:)
(Hoppas den passar..)



100629

Hej!
Är precis hemkommen från Friskis & Svettis. Det är härligt att börja dagen med lite träning, skönt att ha den avklarad redan då. Så just nu väntar jag på att min mat ska bli klar, lasange blir det :) gott! Sen så ska in och låna en bok, I skuggan av värmen heter den. Såg filmen förra veckan och den var verkligen jättebra, får hoppas att boken är lika bra då. Och sen så ska jag jobba några timmar. Har varit ledig sen i torsdags, det har varit skönt, men ska bli kul och jobba igen. Och ikväll är det dags för ECLIPSE! Det ska bli så kul och spännade att se! Vad jag har längtat!

Nu är maten klar, vi hörs senare!

100628

Hola!
Idag är jag på toppenhumör!
Det har varit strålande sol, eller det ju det fortfarande förstås och är ledig idag, kan det bli bättre?
I helgen så var det midsommarafton och den spenderades i underbara Malmö. Måste säga att vi hade tur med vädret, strålande sol hela dagen. Det brukar ju vara att det regnar på midsommar men i år var det inte så och det är man glad över.
Kvällen började hemma hos mig med Hanna och Mattihas. Då vi åt köttbullar, nypotatis, gräddfil, sill och jorgubbstårta! Sedan begav vi oss till Malmö där det var fest in på småtimmarna. Hade det awesome!

Hela förra veckan har bestått av sex and the city. Har lånat hela boxen av Caroline. Underbar serie, verkligen. Blev klar med sista avsnittet igår. Åh gud vad jag älskar sista avsnittet då Big säger till Carrie: You're the one. Smälter man bara inte då? Önskar en kille med hade sagt så till mig! Ärligt talat så är jag riktigt trött på att vara singel. Har varit det typ hela mitt liv, har bara haft korta förhållanden, inga seriösa. Så jag vill bli riktigt kär och va lycklig!
Får hoppas att det snart händer.

P.S Bilder från midsommar kommer snart!

Bröllopet!

Lördagen den 19 juni så sa kronprinsessan Victoria och Daniel Westling ja till varandra. Jag måste säga att jag verkligen blev rörd av det. Så vackert och fint. Man ser verkligen hur mycket dom älskar varandra när dom tittar på varandra. Man blir helt tagen av stunden. De är verkligen lyckliga. Och tyckte det var fint när Daniel blev lite tårögd. Egentligen så brydde jag mig inte så mycket från början om det hela, men man kunde ju inte bli att titta och fälla en liten tår.

Grattis till Kronprinsessan Victoria och prins Daniel!


Schtek!

Aaa vilket härligt väder det har varit idag! Strålande sol och riktigt varmt. Så har legat och pressat länge idag, hehe. Lite färg har man fått. Vad jag älskar sommaren! Men har bränt mig lite i ansiktet, inte så kul men ska smörja in det så det svalkar lite. Har varit i Åhus nu på kvällen och ätit glass. Den är så god!!! Mumma! Sen så blev det även ett kvällsdopp, faktiskt årets första dopp. Riktigt kallt, men uppfriskande! Man kände sig nästan som en ny människa, härligt!

Det har varit en fin sommardagar, och fler kommer det att bli.

Nu blir det sängen.
God natt


Awesome weekend!

Tjenixen!
Har inte skrivit på hela helgen, dåligt!
I fredags så var det stundeternas dag. När man var i stan och alla studenter var glada och åkte runt och skrek: "För vi har tagit studenten, fy fan vi är bra" så kände man bara, VILL GÖRA DET IGEN! Gud vad roligt det var med studenten. Men i år var det Ronjas tur. Då blev det lite fest hos Ronja, då vi åt god smörgåstårta och ännu godare tårta! MUMS! Sedan så drog jag ut med Desiré till Bånken, där Hoffmastero spelade. Dom var sjukt bra. riktigt kul hade jag. Sen så träffade jag Hanna:). Vi har inte varit vänner på ett tag (vill inte gå in på vad som hänt), så nu är vi vänner igen och jag SÅ glad!

Sen så skulle jag jobba i lördags. Började tio, men vakande av att min mobil ringde fem över tio! Jag bara: PANIK! Slängde på mig kläderna, ringde jobbet med andan i halsen och sa att jag var påväg. Som tur var det ingen fara att jag försov mig, det är ju sånt som händer. Efter jobbet så var det hem och sova och sedan på det igen! Bånken blev det igen med Desiré och några till. Och det blev även en lyckad kväll om man inte räknar med mina stackars fötter. Hade ju mina nya klackar, och på slutet av kvällen kunde jag knappt gå så ont jag hade, men det var värt det för dom är så snygga!!!!

Och på söndagen var jag helt död, men det var värt det, för jag haft en så braaaaaaaa helg!

Nej ju ska jag inte skriva mer

PUSS!

Heyho let's go!

Imorgon är det äntligen helg och det är lika med Party Party!

Är sjukt taggad!

Puss!


100609

Hej!
Usch vilket tråkigt väder det är idag! Vart tog solen vägen? Dags att komma tillbaka. Får verkligen hoppas att det är sol på fredag när det är student. Det var ju regn när jag tog studenten förra året, inte så kul men var glad i alla fall:) Jag vill verkligen ta studenten igen, något av det bästa jag har gjort!

Nu ska jag städa lite här hemma lägga in nytvättad tvätt, var uppe sju i morse och tvättade, inte kul att gå upp då. Men skönt nu när det är gjort. Sen ska jag en sväng till stan och träffa Ronja, hon ska fixa det sista nu för studenten. Ja sen ska jag spendera min kväll i receptionen från 17-21.

Ja så ser min dag ut:)

Ha fin dag!

The weekend is near

Gaaaaaaaaah vad jag längtar till helgen!
Det är då Ronjas student, ska bli så kul!!
Sen på kvällen blir det utgång på Bånken med Desiré och sen på lördagen T-baren med Desiré!
Kommer bli riktigt bra känner jag! Woho!


Jag och Desiré på Class i vintras :)


Tv-kväll

Tisdagar är min favoritkväll när det gäller tv:n. Först så är det Ugly Betty, det brukar vara Desperate Housewives men det är slut för tillfället nu, så det var Ullared och det klagar jag inte på! Morgan är favoriten! Sen så dubbelavsnitt av Cougar Town, och just nu håller jag på att titta på Sex and the city!
Ett perfekt sätt att avrunda en dag på :)

Can't touch it


Love this song!!
Den är ifrån SATC 2:)

100605

Gårdagen var riktigt lyckad! Goda drinkar, trevligt sällskap och dans!
 Men idag mår man inte så bra, hehe. Men det är smällar man får ta ;).

Har precis ätit grillad korv och sallad till det ute i det fina vädret. Mysigt!
Ska nsart bege mig hem till Ronja då vi ska städa hennes rum (har lovat henne det). Hon tar studenten nästa vecka så då måste det vara rent och fint :)
Sedan så ska vi kolla på Twilight och Twilight: New Moon. Ronja har aldrig sett dom, och det är ju ganska bra om hon ser dom för vi ska se Eclipse på premiären :) Längtar så mycket!

Ska vila nu en stund innan jag beger mig till Ronja.
Hörs imon efter jag har jobbat.

Tjohej!

Är verkligen taggad till max nu! Ikväll blir det utgång. Först ska jag träffa några kompisar och grilla sedan blir det Banken, eller egentligen heter det Bånken nu, men säger Banken hellre.
Frågan är bara vad jag ska ha på mig...?

Ha fin kväll!

Nytt i garderoben!

Var för trött för att visa allt igår, så här kommer det :)



Jeansshorts från Åhléns
299:-

 
Leopardskjorta från H&M 
199:-


Rosa linne från H&M
98:-


Blommigt linne 49.50 :-
Rosa kofta 99:-
Båda från H&M


Kavaj från Ullared
180:-


Skinnjacka från H&M
399:-



Blommig klänning från H&M
149:-


Sandaler från H&M
99:-


Highheels från Skopunkten
349 :-

Så det var allt nytt inför sommaren, men mer kommer det nog bli ;).
Ja som man ser så är ju favoritaffären H&M, haha :)
Älskar verkligen mina highheels! Dom kommer användas flitigt på dansgolvet i sommar!

 

 

 

                                                                                                                                     


When the sun is perched at it's highest peek in the middle of the day

Vilket underbart väder det har varit idag!!
Varmt och strålande sol. Nu är sommaren verkligen här.

Måste säga att Satc 2 var verkligen jättebra!
En riktig feel good film :)
Men måste säga att ettan är bättre, men det är ju så ettan är alltid bäst!

Ja sen så har det hänt så mycket annars det gamla vanliga, jobb och träning.

Och lite nytt i garderoben har det också blivit lite :)

Kan visa senare:)


RSS 2.0