091125

Hello!

Dålig uppdatering, i know. Men det känns ändå som ingen läser min blogg egentligen :P.

Jaja, har i alla fall varit på bio ikväll med Carro. och det blev New moon som vi såg.
Den var riktigt bra tyckte jag, faktiskt bättre än ettan. Ska bli kul när nästa film kommer ut. Funderar på att läsa böckerna, har inte läst någon än. Ska faktiskt ta och göra det. Det var ett tag sen jag läste någon bok.
Annars så rullar allt på som vanligt, med jobb och träning.

Nej men nu börjar Grey's Anatomy snart. Det vill man inte missa.


Taggad!



Ikväll blir det utgång och jag är taggad till MAX!

Sorry

Dålig uppdatering, jag vet. Men har inte haft tid eller ork till att skriva. I alla fall är tillbaka på jobbet nu, känns gött att vara tillbaka och tjäna pengar ;). Imorgon är det äntligen helg och då står det utgång på schemat! Vi ska till något nytt ställe i Sölvesborg. Vet inte alls vad det är för något ställe, men det ska bli kul att testa något nytt :).

Ska till tvättstugan nu och hämta det sista.
Jag är inte normal som tvättar mitt på natten...

Life of the party

Igår så blev det en spontan utgång. Vid sex så ringde Carro mig om jag inte skulle med ut, men sa nej eftersom jag fortfarande var lite sjuk. Men sen så kände jag att jag har ingen lust att sitta hemma och bara glo, så jag gjorde mig klar och stack iväg. Det blev helsvart igår för det var Blackfriday på class igår. Jag är glad att jag gick ut igår och att jag inte bara satt hemma.
Snart så ska jag iväg till Friskis och Svettis. Idag så är det något som heter kanonpasset. Det är ett träningspass som är två och en halvtimme. Det låter sjukt jobbigt men så jäkla kul. Först så kör man uppvärmning, sen så är man i olika grupper och kör ki box, core/buso och spinning. Sen så avslutar man med den sista syretoppen.
Är sjukt laddad!

Men ska äta innan jag drar.

PUSS

Feeling better

Äntligen så känner jag mig bättre! Febern är borta, har inte ont i kroppen längre och hostan är nästan borta nu:)
Så imorgon ska jag göra något vettigt istället för att bara ligga hemma och glo hela dagen.

Fortfarande sjuk

Känner mig lite bättre idag i all fall, det går ner och upp, tror i alla fall att det inte är svininfluensan. Man får hoppas det. Är sjukt uttråkad av att bara ligga hemma hela dagarna och inte göra något. Mamma har nu köpt hostmedicin nu till mig, och jag kan inte säga att den var inte god. Eftersmaken var inte god, nej det är inte lätt att vara sjuk. Ja nu blir det i alla fall Scrubs och sedan Grey's Anatomy. I alla fall något som man kan se framemot :)


Ett tecken?

Skulle egentligen vaccienrat mig igår, men så blev man sjuk. Jag menar vad är oddsen för det? Är det tecken att jag inte ska vaccinera mig? Eller så är det svininfluensan jag har fått? Haha nej det tror jag inte. Det är bara en vanlig förkylning. Men det är så jäkla tråkigt att vara sjuk. Man missar så mycket, jobb, träning och att umgås med kompisar. Okej på ett sätt är det skönt att slippa jobba, men inte så kul med tanke på pengarna man förlorar. Men nu ska lägga mig och kolla lite på tv och sova lite.

Vi kanske hörs senare idag om jag orkar.

The weekend was good

Har haft en riktigt bra och rolig helg!
I fredags var jag och tittade på en Abbashow. Det var sjukt bra och roligt.
Dom som uppträde var riktigt duktiga. Det var en rolig kväll i alla fall.
Sen så skulle man stiga klockan sex nästa morgonen, och det var inte kul efter ha sovit ungefär fyra timmar. Men jag och Ronja kom upp i alla fall, sov över hos henne. Anledningen till att vi gick upp så tidigt var för att hon skulle ha pass i Karlskrona klockan nio på morgonen. Men det var kul att följa med. Måste säga att Ronja är en sjukt bra jympaledare! Sen så blev det lite shopping i Karlskrona, alltid trevligt med lite shopping.
Och igår så blev det en riktig myskväll med Hanna. Massa gott och bra filmer.

Nu ska dra till Hanna.
Vi ska spela fotboll med Nisse.
Och idag är det säsongavslutningen av ensam mamma söker!
Ska bli spännande och se vilka dom till slut väljer.

Men måste dra nu.


Seriöst!?



Är han seriös?
HAHA

Mysigt värre

Har precis tagit en långt skönt bad. Riktgt härligt. Och nu blir det fotbad och Grey's anatomy.
Det blir nog också en kopp te ;)

Ska man göra det?

Idag så fick jag brev hem om jag vill vaccinera mig mot svininfluensan. Jag har verkligen aning om jag ska göra det... Det är ju en säkerhet att göra det, men sen så vet man ju inte riskerna med det. Många har ju blivit förkylda och känt sig dåliga efter att ha tagit den. Jag menar ska verkligen vara så? Får tänka över detta extra
noga.



Sleepy

Känner att jag behöver ta en powernap nu. Kunde somna fören halv tre i natt, och sen så skulle man upp klockan åtta så det blev inte många timmar det. Vill bara ligga kvar i morse, hade ingen lust att gå upp och jobba. Nej nu ropar sängen på mig;).

RSS 2.0