Härligt

Nu sitter jag här nyduschad efter att har tränat ett hårt träningspass. Det är verkligen en härlig känsla efter man har tränat och sen tagit en skön dusch, man känner sig nästan som en ny människa :).

Ja nu blir det lite tv, och sen träffa Hanna en stund.

Not good...

Jag som skulle vända om dygnet, det lyckas jag ju jättebra med. I natt så skulle jag lägga mig lite tidigare, och det gjorde jag men jag kunde inte somna, somande vid halv fyra ungefär, och sen så vaknade jag flera gånger. Sen så skulle jag upp halv nio eftersom jag skulle köra idag, bokade den lektion i alla fall. Det gick i alla fall riktigt bra idag när jag körde. Fick inga motorstopp. Så jag tycker ändå det är okej att jag sov några timmar när jag kom hem.

Ska ta nu och handla något ätbart känner jag.

yeah but, no but

Har precis kommit hem från min körlektion. Fick vara ute i trafiken och köra. Det gick ganska bra, fick bara motorstopp två gånger. Båda vid ett trafikljus. Lite pinsamt var det. Men det går framåt i alla fall. Funderar på om jag ska köra imorgon också. Det fanns en körlektion vid nio. Är inte så sugen på att gå upp så tidigt, men det hade varit bra om man kommer upp i tid någon gång och inte sover bort hela dagen. Får se hur jag gör.


Ska nu ta och titta på Little Britain. Älskar verkligen den serien, speciellt Vicky Pollard. Hon är verkligen min favorit i hela serien.






turn back time

Vaknade ett idag, det känns inte så bra att man har sovit bort halva dagen. Har verkligen vänt på dygnet nu och jag måste vända tillbaka det nu. Det är så tråkigt att vakna så sent, halva dagen har ju redan gått. Nej ikväll ska det bli tidigt. Ska snart iväg och köra, har ingen lust att köra idag om jag ska vara ärlig. Hoppas det kommer gå bra.


090727

Är precis hemkommen från stan. Har varit och kört idag. Det gick väl sådär idag, fick motorstopp ett antal gånger, inte kul det. Har insett att kopplinspedalen är min värsta fiende. Det är så jobbigt att köra för jag blir nervös varje gång. Nej det är inte lätt.

Men nu ska jag sätta på musik på hög volym och städa. Så kul man kan ha det.


HAPPY :D

Har precis fått underbara nyheter!!! Jag ska bli Isabellas gudmor! Är verkligen jätteglad för det nu. Jag har velat bli det nästan sen den dagen hon föddes. Så det blir jag och Annikas syster Therese som blir gudmödrar.
Sitter nu här med ett stort leende på mina läppar. Det ska bli så kul!


Isabella :D

Girls night

Ikväll blir det tjejmiddag i Ronjas brors lägenhet (han kommer inte vara där haha). Ser framemot det. Vi ska laga thailändsk mat. Vad gott ska bli!!! Jag älskar verkligen thailändsk mat. Det är verkligen underbar mat. Usch vad man saknar Thailand. Det var den bästa semestern jag verkligen varit på. Var där med Ronja och hennes familj i februari i år. Thailand är paradiset. Om det är något jag ska göra så är det att åka tillbaka dit.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Vi hörs :)



Man kan inget annat än att älska Thailand :)

Finally

Har precis pratat med Hanna och dom är på väg hem nu från Sturup! Det ska bli så kul att äntligen få träffa henne! Känner mig nästan som ett barn på julafton som förväntansfullt väntar på tomten, hehe.

Ska packa ihop Nisses saker nu och bara vänta på Hanna nu:)



Så snygga vi är ;) <3

Shake your body to the ground

Det var helt okej på banken igår. Jag och Carro började förfesta hos mig först. Självklart så ville Nisse vara med. Sen in till den riktiga förfesten om man säger så. På banken kändes det bara som det var äldre. Kändes mer som 30+ än 18+..

Frågan var: Vart var alla ungdomar igår?







 

 


Utgång

Ikväll blir det utgång! Det blir banken med Caroline, Desiré och några av Desirés kompisar. Ska bli riktigt trevligt. Sitter just nu och väntar på Caroline som är på väg hit nu. Sen så kommer Desiré och hämtar oss när ska vi till förfesten. Hoppas på riktigt rolig kväll, och jag känner på mig att det kommer bli.
Körningen gick jättebra idag. Fick köra lite ute i trafikan idag, så det var kul. Min lärare sa att det blir mer nästa gång. Ska bli kul det.

Men måste fortsätta göra mig klar nu.

Good morning

Har precis varit ute och gått en promenad med Nisse. Nu är det inte många dagar kvar tills Hanna kommer. Både jag och  Nisse längtar efter henne. Det ska bli så kul när hon kommer hem!
Ska snart plugga lite teori för jag ska köra. Är lite nervös idag för det är ungefär två-tre veckor sen jag körde sist. Och idag ska jag nog köra från skolan dit där vi brukar vara. Får se hur det går..

Nej nu måste jag plugga lite så att jag inte krockar, hehe.

Hoppas

Har suttit nu här och sökt jobb som en galning nästan. Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb. Är så trött på att bara gå hemma hela tiden. Jag vill verkligen jobba. Och så är man pank för tillfället och det är inte alls kul. Man måste ha penagr för att man ska kunna leva, så enkelt är det. Ska till stan imorgon och gå till olika affärer och lämna mitt cv.
Så nu får man bara hoppas.

090719

20 årsfesten igår var helt okej, men jag trodde det ska vara roligare. Jag och Desiré kom vid åtta tiden och då var redan alla igång så vi kom inte i stämning riktigt. Så vi där några timmar och spelade kubb och dansade lite. Sen drog vi in till stan där vi träffade Desirés pojkvän Arben, så vi tog en tur ner till Åhus och kollade läget. Vi vad där bara en kort stund, det var ganska kallt så skönt att vi inte var där så länge då. Sen efter det åkte vi hem. Men gårdagen var helt okej, det var ju bara synd att det inte var så jättekul på festen.

Nej nu ska jag ta och städa mitt rum behövs verkligen, man ser nästan inte mitt golv, haha. Nej så hemskt är det inte men ska i alla fall städa nu.


Regn regn...

Vilket oväder det var i natt. Vaknade av det åskade och regnade flera gånger. Jag tycker fortfarande det är lite läskigt när det åskar. Det var nära man ropade på mamma, men det gjorde jag inte haha.

Nu sitter jag här nyduschad och ska göra mig klar inför kvällen. Då blir det 20 årsfest. Det ska bli nice. Promblemet är bara vad jag ska ha på, men kommer på något sen.
Nej nu ska jag fortsätta att göra mig ordning.
Får verkligen hoppas det blir bättre väder tills ikväll.

Octopus

Idag har jag ätit bläckfisk för första gången. Det var faktiskt riktigt gott. Först var jag lite skeptisk mot det, men sen när jag smakade det så tyckte jag omdet :). Så hade vi tsatsiki, tomat och bröd, verkligen jättegott.
Så satt vi ut och hade det mysigt, jag, mamma och Glenn.
Vi hade verkligen tur för efter vi hade ätit klart så började det regna.

Nej nu tycker jag att Hanna får ta och komma hem.
Saknar henne jättemycket! Men om fem dagar är hon hemma.
Vad jag längtar!

Nu ska jag ta en liten runda med Nisse innan vi hoppar i säng.

God natt

Smile

Idag så har jag varit en sväng på stan med Desiré, som har precis kommit hem från Kosovo. Det var verkligen jättekul att träffa henne. Vi har inte träffats på ungefär på tre veckor. Hon hade haft det jättebra i Kosovo. Hon hade varit där med sin pojkvän och hans familj. De hade varit där för hennes pojkväns kusin skule gifta sig. Desiré berättade om bröllopet, och det som chockade mig mest var att bruden måste blunda hela festen. Dom har ingen vigsel utan bara en stor fest. Det lät bara konstigt tyckte jag, jag menar ett bröllop är något man vill uppleva och det kan ju inte va så kul att blunda genom det hela. Sen så har de ingen möhippa eller svensexa. Det är något som verkar vara det roligaste med att gifta sig.
Jaja men det är annorlunda i andra länder, man har sina traditioner.

Men ska sova nu, ska upp tidigt imon.

God natt

Sunny sunny

Idag så har solen äntligen visat sig efter många dagars regn. Underbart.
Dagen har spenderats med Caroline. Vi tog en tur ut till Max och käkade där, så gott!
Det är verkligen jättegott på max.
Sen så tog vi en runda på stan men det blev ingen lång för vi var så mätta.
Så vi drog hem och tog en powernap.
Sen drog jag och tränade och nu sitter jag här och ska ska nu ta en kvällspromenad med Nisse.

Butterflies

Idag så har dan spenderats med Nisse. Vi har det så mysigt, som vanligt :). Gud vad jag älskar denna hund!
Har precis chattat med Hanna på msn. Nu är det bara nio dagar kvar tills hon är hemma. Längtar!

Nu ska jag ta och baka bullar. Det är verkligen gott med nybakade bullar. Ska bli smaskens.

Nisse

Idag så har jag haft en riktig mysig dag med Nisse. Vi har gått långa promenader i det härliga vädret och busat mycket. Det är väl underbart med hund. Om jag bara tittar på Nisse så blir jag glad. Det är verklgen underbart med en hund och kul. Nu man har passat Nise några dagar så funderar man själv nästan på att skaffa. Det hade varit så kul med en egen liten hund. Men vi får se hur det blir i framtiden. Nej nu ska jag ut en liten kort runda med Nisse innan vi sover.

God natt





Man kan inget annat än att älska Nisse!

Keep the faith

Gårdagen var riktigt lyckad. Först var det förfest hos Ronjas bror Rasmus. Mycket trevligt där med trevligt folk. Sen så drog vi in till stan där det var full rulle. Hände inte så mycket speciellt i stan men vi hade kul. Sen när jag kom hem så möttes jag av en väldigt glad Nisse. Så söt han är!

Idag så blir det ett besök hos Annika, Fredrik och Isabella. Var ett tag sen man träffade dem, så det ska bli kul. Se hur stor hon har blivit. Men nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha det fint

090709

Nu så ska jag vara hundvakt åt Hannas hund i två veckor. Det ska bli riktigt kul. Idag så har det gått bra, men man märker att han är lite ledsen och att han saknar Hanna. Jag saknar också Hanna, vet inte hur jag ska klara mig utan henne i två veckor. Men som tur har jag Nisse i alla fall. Ska ta och sova snart eftersom jag somnade vid halv fem i morse för jag skulle säga hej då till Hanna. Så är ganska trött nu.
Imorgon blir det i alla fall en tur i till stan med lite folk. Det ska bli trevligt.

Men nu ska jag gå en promenad med Nisse.

MJ

Idag så har jag suttit bänkad framför tv:n för tv4 har visat Michael Jackson hela dagen. Först An American dream: The Jackson, sedan Michael Jackson minnesstund, sen The Dangerous tour. Minnesstunden var verkligen vacker. Satt och  smågrät i mellan åt, men när "We are the world" och "Heal the world" kom så började tårarna bara rinna. Och även när hans dotter höll tal då kom tårana igen. Det är så fruktansvärt att han är borta. Han är verkligen en legend.

Vila i frid Michael Jackson


090704

Gårdagen var riktigt lyckad! Vi åt först pizza hos mig och förfestade, sen tog vi tåget till Sölvesborg där vi skulle kolla på några som vi känner som spelade. Dom var riktigt bra. Sen tillbaka till Kristianstad och där var det livat! Härlig stämning och härligt, helt enkelt en lyckad kväll.

Ska snart iväg till Ronja, för hennes föräldrar firar silverbröllop idag. Det ska bli trevligt det. God mat och trevligt sällskap. Sen så ska jag och Ronja in till stan ikväll.

Ha det bra

Party :)

Ikväll så är det första dagen på Kristianstaddagarna, och då blir det självklart party! Har köpt en snygg outfit som jag ska ha ikväll. Ett par  svarta sandaler från din sko, jättesnygga är verklgen förälskad i dom och en blommig klänning från vero moda. Så nu blir det pizza med Hanna och Claudia och sen party hela natten lång!

Summer

Idag har det varit riktigt varmt, sitter här och dör av värmeslag nästan. Så ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar för kvällen. Ska killebom i Sölvesborg ikväll med Hanna och Johan. :)

Ha en trevlig kväll


090702

Idag är det riktigt härligt väder! Ska först nu till arbetsförmedlingen, sen ska jag hem och sola. Härligt härligt.

The power is back

Nu så har man varit utan ström ett dygn, men nu så är den tillbaka. Riktigt skönt att den är det. Man kan nästan inte göra något utan ström. Så det blev en spelkväll med tända ljus. Det var en mysig kväll. Man är verkligen beroende av ström, för jag tänkte titta på tv så kom jag på att det inte gick. Så det var en liten långtråkig dag igår.

Idag så har jag övningskört igen. Det gick bra, motorstopp fick man några gånger, haha. Ska verklgen komma igång med detta nu så man blir klar med körkortet, men jag har en lång väg kvar...


RSS 2.0