Äntligen 20!!!!

Idag så är dagen äntligen här, dagen då jag äntligen blir 20!
Så jäkla gött är det!!!

Dagen kommer spenderas med familj och vänner.
Snart kommer Ronja förbi, sedan kommer Fredrik, Annika och Isabella.
Och ikväll så kommer Hanna.
Och det blir massor med tårta! MUMMA!!!!!

Nu ska ta och äta frukost

VI HÖRS!!!


WOHO :D:D

En dag kvar!

Är precis hemkommen efter en trevlig kväll på o'learys. Där det blev bana split, ishockey och trevligt sällskap. Är inte så mycket för hockey men när det är Sverige så måste man ju kolla. Och dom vann ju också! Riktigt nice måste jag säga.

Ja nu är det bara en dag kvar tills man lämnar tonåren och blir vuxen. Ska bli så gött, men samtidigt lite läskigt på något sätt. För det känns så konstigt med 20, man känner sig nästan lite gammal. Men självklart så vill jag fylla 20.

Nej nu ska jag sova, ska upp ganska tidigt imon då det blir träning.

God natt

Tingeling!

Sorry för att jag inte har skrivit på ett tag men har faktiskt inte haft någon tillgång till en data för vi har precis renoverat hela lägenheten. Så det har varit lite kaos på sista tiden men nu är allt tillbaka till det vanliga och skönt är det! Att vara utan tv och data ett långt tag är inte kul.

Är riktigt nöjd med min nya tapet. Det blev en lilla fondvägg och sen resten vitt.

 
Så ser den ut. Kanske inte världens bästa eftersom jag har tagit med min mobilkamera, men ser i alla fall :). Ska så skaffa mig en kamera.

Sista jobbdagen imorgon och sen helg. Och på söndag så fyller jag äntligen 20!!!
Fy f*n vad jag längtar. Lite jobbigt att fylla på en söndag eftersom systemet inte har öppet då ju, men det kanske blir ett besök där på måndag ;)...

Festen blir inte fören den 12 mars, eftersom jag ska det med Lovisa som fyller 18 den 10 mars, så då blir det fest!!

Nej nu ska kolla lite på tv och sen sova.

Han har nu erkänt

Läste i tidningen idag att Michael Jacksons läkare dr Conrad Murray erkänade idag att han dödade Michael Jackson. Enligt poliskällor har Murray i förhör erkänt att han injicerat Michael Jackson med narkosmedlet propfol den 25 juni, alldeles innan Michaels död. Nu är dr Murray redo att överlämna sig själv.

När jag läste detta så blev jag bara helt chockad. Jag tänkte om han inte hande injicerat det medlet så hade Michael Jackson säkerligen fortfarande levt än idag. Men på ett sätt så lever han fortfarande genom sin musik.




Love you MJ <3

Nu är det avgjort

Det blev Jackie och Patrik som vann Paradise Hotel. Alla förutom Pontus röstade på Jackie och Patrik, lite snopet för Kristoffer och Erika som bara fick en röst, det kan inte känna kul det. Men dom har också spelat ett bra spel, speciellt Kristoffer. Men Jackie och Patrik förtjänade att vinna.


Glömde säga!

Ikväll är det ju äntligen dags för Paradise Hotel final!!! Missa inte det. För det ska inte jag.

2/2 2010

Tjena!
Nu är jag precis hemkommen från jobbet och stan. Blev lite shopping idag, fick ju faktiskt min lön igår :). Köpte två par jeansleggings och en svart tröja. Lite basplagg det är alltid bra att ha. Sen blev det även lunch en panini med ost och skinka och sallad, riktigt gott. Ja och nu ska jag ta och vila lite innan jag drar iväg till Friskis och Svettis. Ska jobba i receptionen där idag och sen blir det självklat träning.

Vi hörs ikväll!


Snart Paradise

Sitter här nu och kopplar av efter träning med en god kopp te och några knäckemackor, underbart gott :).
Snart om några minuter så är det dags för Paradise Hotel. Finalveckan nu, måste säga att det är nu det är som mest spännande. Man undrar verkligen vem som vinner... Jag hoppas i alla fall på Jackie. Hon kör verkligen sitt egna race och hon är så härligt crazy :).

Och idag är det bara 20 dagar kvar tills jag blir 20 :D LÄNGTAR!

God natt

Friskis nästa!

Det står Friskis och träning på schemat så nu ska man åka iväg och biffa sig, hehe ;)

RSS 2.0