Påväg hem

Nu så sitter jag på tåget hem, så då kan jag blogga lite tänkte jag. Är inte framme fören om en timme. Har haft en riktigt bra dag i helsingborg hos Desire. Pizzorna blev jättegoda men tyvärr hann vi inte göra allt eftersom tiden inte räckte. Så nu får Desire baka pizzor hela natten gång. Hade kunnat sovit hos henne, men kände att jag ville komma eftersom jag ska provjobba imorgon, vill vara bra förberedd. Är inte så nervös för känner att det kommer gå bra:-). Får bara hoppas på det bästa:)

090930

Idag så känner jag att det kommer bli en toppendag! Ska snart ta bussen in till stationen där jag sen ska ta tåget till Helsingborg och hälsa på Desiré! Ska bli jättekul att åka hälsa på henne och att få träffa henne. Det blir ju nu att man inte träffas så ofta eftersom hon bor i en annan stad nu. Men i alla fall så ska vi baka pizza och ha det riktigt trevligt.

Och imon ska provjobba på en restaurang, det ser jag framemot. Det var inte om det jobbet som jag fick mail om utan ett annat, så nu börjar det ljusna på jobbfronten. Men ska nu göra mig klar så jag inte missar tåget.

So happy!!!

Satt precis och kollade mina mail, och jag har fått svar på ett jobb som jag har sökt!!!!!
Underbart verkligen! Så ska höra av mig imorgon till hon som mailade mig och får verkligen hoppas på det bästa!!!


Just take your time and you'll see that the magic's on its way




090922

Hejsan!
Idag så blev det en runda i staden med Caroline och Lovisa. Gick lite rundor och kollade runt. Var även och lämnade cv på några ställen, några cafeér och så lämnade jag även in på BR, en leksaksbutik och där blev vi kvar en stund. Man blir ju som ett litet barn igen när man kommer in i en leksaksbutik, ja men där inne hade vi i alla fall riktigt kul. Sen så bestämde jag för att klippa mig. Dom hade sån elevklippning på en frisörsalong så det var billigt och bra. Behövde verkligen klippa mig, topparna var väldigt slitna. Det blev ingen jätteskillnad, för jag vill ändå behålla mitt långa hår.

Men nu ska jag äta lite innan jag tränar.



Frågetecken?

Har börjat fundera på om jag ska behålla min blogg eller inte...
Har på sista tiden blivit dålig på att skriva, men vet inte alls vad jag ska skriva om.
Det är förstås kul att ha en blogg, men det är svårt att komma på vad man ska skriva om. Det är ju inte så kul att skriva om vad som händer om dagarna, för jag gör ju inte så mycket. Skulle behöva inspration, ni som läser detta kan försöka hjälpa mig att komma på vad jag ska skriva. Behöver hjälp. Det hade varit jättesnällt.

Vill kunna fortsätta med min blogg och börja tycka det är kul igen...

Bloggtorka

Har inte haft så mycket om att skriva om på sista tiden.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är lite tomt i huvudet måste jag säga. Det händer ju inte så mycket om dagarna just nu. Har sökt lite jobb i alla fall, får verkligen hoppas att man får något snart. Inte kul att vara arbetslös. Denna period jag är nu i är den jobbigaste jag varit med om hittills. Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb snart.

Ändrade planer

Precis när jag skulle sätta mig för att kolla på idol så ringde Desiré mig för hon var i Kristianstad, och undrade om vi kunde träffas. Jag tänkte självklart kunde vi det, för det var ett tag sen vi träffades eftersom hon har flyttat och pluggar i Helsingborg. Så hon kom och hämtade mig så blev det en lite trevlig tur till Helsingbor. Hennes lilla etta var verkligen jättemysig och fin. Vill också ha eget. Så tog vi en liten fika och sen körde tillbaka till Kristianstad. Tro inte hon körde mig hem till Kristianstad och sen tillbaka, utan hon var ju i Kristianstad från början ju så skulle hon hämta en sak i sin lägenhet så då följde jag med och sen så skulle hon sova här i natt eftersom hon skulle jobba här imorgon med en sak.

Ja i alla fall så var det en trevlig kväll och kul att träffa Desiré.

Men nu ska jag sova.
God natt

Lill-lördag

Eftersom det är lill-lördag idag, så har köpt mig lite godis. Man måste få skämma bort sig ibland.
Nu blir det Simpsons, Family guy och sen Idol. Missade tyvärr det igår, så tar igen det idag. Ska bli kul och se vilka talanger som man kommer få se:)

Good girl

Idag så har jag varit riktigt huslig. Har diskat, håller på att städa mitt rum och tvättar. Känner mig riktigt duktig. Men måste gå till tvättstugan nu och fortsätta.


18 årsfest

Just nu sitter jag och Hanna och förfestar och sen så ska på Claudias 18 årsfest!
Kommer bli så nice, är sjukt taggad.
Men nu så ska vi fortsätta förfesta!

Puss

HAHAHA



Undra om han är riktigt frisk? :P

Aj, aj

Vilken träningsvärk jag har. Det är helt sinnes! Det känns som varje muskel har jobbat, och det har dom också. Tror aldrig jag har haft sån träningsvärk som jag har nu. När jag rör mig så känner jag mig som en gammal gubbe nästan, haha :P. Men det är också gött att få träningsvärk, för då vet man att man har jobbat. Men ska ta och vila min kropp några dagar nu. Kan säga att det behövs nu.
Nu blir det sängen och tv:n!


RSS 2.0