Rubrik

Sitter nu här med Caroline. Vi har precis varit ute och gått en kvällspromenad. Det är verkligen härligt med såna här sommarkvällar. Vi ska nog ta och kolla på film nu och sen sova.

God natt


090629

Snart ska jag iväg på min andra körlektion, det ska bli kul och hoppas det går bra idag. Sen så ska jag sola lite så man får lite färg. Ikväll så blir det träning i Tivoliparken. Har inte tränat på över en vecka nu, så det ska bli gött med lite träning.

Rock with you

Idag så blir det en riktigt slappedag. Ska göra pannkakor snart :). Sen så blir det film med chips och cola.


MJ

Sitter här nu och kan inte riktigt än förstår att det har hänt. Vill inte fatta det. Michael Jackson har verkligen berört  mig med sin musik. Tänker lyssna på hans musik hela dagen och hedra hans underbara musik.

Ändå om man inte är stort fan av Michael Jacskon så tror jag att det kommer som en chock för alla och att det är stor tragedi.



R.I.P

R.I.P Michael Jackson



Det är helt ofattbart att The King of Pop är borta... är fortfarande i chocktillstånd. Har varit ett fan av han så länge jag kan minnas, och nu så är han bara borta. Usch det är så hemskt.


Han kommer alltid att vara The King of Pop.


Cleaning time

Efter att ha varit sjuk några dagar nu så har rummet drabbats lite,  det är inte en sån vacker syn. Men jag har verkligen inte haft någon ork till att ha städat nu när jag varit sjuk. Så ska sätta på musik och börja städa. Sen senare idag ska jag träffa Caroline som har varit i Magaluf. Ska bli kul att träffa henne :).

See you later

Bring It All Back



Det blev inget Göteborg. Så sitter här istället och håller nästan på att hosta upp mina lungor, känns det som. Inte kul att vara sjuk, speciellt på sommaren, men får göra det bästa av det hela. Lyssnar lite på gamla låtar. Denna är en favorit. Man blir så glad av den! :)

Midsommar

Bilder från midsommar
 

090622

Har varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men här kommer en liten uppdatering.

I fredags var det midsommar, och den spenderades hemma hos Hanna. Började dagen med potatis, sill, ägg och köttbullar. Är inte så stort fan av sill, men några bitar blev det. Tur att vi hade köttbullar. Sen så körde vi lite spel. Det var en lyckad midsommar, förutom vädret, men vad är svensk midsommar utan regn?¨

Resten av helgen har jag spenderat med Ronja, bara tagit det lugnt.
Och idag så hade jag min första körlektion. Det var riktigt kul! Var lite nervös först men sen så släppte det och det gick bra. Det var inte så svårt eftersom jag bara krypkörde, men det är mycket man ska tänka på. Nu så är man ett steg närmare körkortet.

Imorgon blir det Göteborg med familjen. Men har blivit förkyld nu, så får verkligen hoppas jag mår bättre tills imorgon.

Studenten

Här kommer några bilder från min student.




Vill ta studenten igen!

Parapapapa



Gårdagen var riktigt nice! Förfest i Önnestad först sen banken. Riktigt bra ös där igår och trevligt folk.
Helt enkelt en lyckad utekväll!

work work

Behöver verkligen hitta ett jobb nu. Inte kul att vara arbetslös. Känner att jag har lite panik över att vara arbetslös.  Det känns nästan lite omöjligt att få jobb, det finns ju inte så många jobb nu, tyvärr. Nästan vilka jobb skulle gå bra just nu, bara jag får en inkomst. Blä vad detta inte kul!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Studenten var bäst i förrgår. Först var det champangefrukost och fotografering i tivoliparken. Sedan till skolan där rektorn höll tal och skolkören sjöng för oss. Efter det åkte vi i klassen till Fredholms där det var studentemiddag. Sen var det tillbaka till skolan, där studentkommiten höll tal. Sedan var det dags för det som man längtat efter...Utspringet!! Nervörs var man, och lite gråtfärdig innan. Men vilken härlig känsla det var! Sen var det dags för åka runt i stan på flaket. Jag kan säga att man nästan inte hade någon röst kvar och även om det regnade så gjorde det inget, för jag hade tagit STUDENTEN! Sen åkte jag hem där det var mottagningn med släkt och vänner och god mat. Sen drog jag vidare till o'learys, där kvällen spenderades. Studenten är nog något av det bästa jag har gjort. Jag vill göra om det igen, igen oh igen. Kommer verkligen sakna min klass HR3C. Det har varit tre fina år.


Tomorrow!!!

Imorgon smäller det! Då tar man studenten. Det ska bli så härligt!!  

Hundvakt

Är just nu hundvakt åt Hannas hund nisse. Alltid lika trevligt :). Håller även på att städa och lite sånt inför imorgon. Imorgon gäller det!! Men det verkar som det ska bli regn imorgon. Kan man ha mer otur? Jag hoppas verkligen, VERKLIGEN att det inte regnar, det skulle förstöra allting. Det hade varit jättebra om studenten hade varit idag, för idag så skiner solan lite i alla fall. Jag säger bara allt utom regn hade gått bra.



Snyft snyft

Idag har jag haft en riktigt "snyftdag" eller vad man ska kalla det. Har typ varit överkänslig med allt idag. Tittade på min favoritserie McLeod's Daudhters innan idag, och jag började bara stor gråta. Sen när jag såg säsongavslutningen av Grey's anatomy så började jag också gråta. Men det verkligen sorligt idag. Kan inte vänta tills det börjar igen. Men herregud, låter som värsta lipsilen ju, haha. Nej men ibland behöver man bara gråta ut lite, få ut alla sina känslor.

Ska försöka komma tidigt i säng idag, för imorgon blir det storstädning

Out from under


FAN!

Just nu är allt bara skit. Det var ju karnevalen igår, och så skulle en i min klass höra av sig till mig om vart vi skulle förfesta. så gjorde hon det men jag har ju nytt nummer. FAN säger jag bara. Jag hoppade över skattjakten, var så himla taggad inför karnevalen, men så blev det inget. Hatar detta!!!

Men får väl försöka vara glad  i alla fall, man tar ju studenten om två dagar!! Då får man hoppas att solan skiner.


Bal

Ja idag är det äntligen dags för balen! Håller kust nu på att fixa mina ögonbryn lite. Allt måste nästan vara perfekt idag. Ska bli jättekul att gå på bal, att få klä upp sig och vara vacker. Det blev lite problem igår med den personen som skulle fixa mitt hår, för hon ville att jag skule komma till henne. och jag hade behövt cykla då, och min frisyr hade säkert blivit förstörd. Så Ronja kommer nu istället och hjälper mig. Vad hade jag gjort utan henne? Hon är helt enkelt bäst! Och sen så ska mamma sminka mig, och så kommer min dejt tre, då får man hoppas att man är klar då. 
Men måste fortsätta göra mig klar nu. 

Ha en bra dag

Lördag

Gårdagen var riktigt bra. Var först på c4:s examenkonsert på konserthuset. Miassade ungerfär halva för jag kom ungefär kvart över sju och det slutade åtta. Men det jag såg var i alla fall riktgt bra. Man hade verkligen önskat man hade kunnat sjunga som dom, men tyvärr kan man inte det. Och är även tondöv, haha. Sen drog vi hem till Hanna och spelade kort och hade det riktigt kul. Älskar verkligen sådana spelkvällar. Sen så stack alla hem så var det bara jag, Johan och Hanna kvar. Och vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen drog man hem ungefär vid fem, somnade vid halv sex ungefär. Så är ganska trött nu fortfarande, kanske ska ta och vila en stund.
Men ska i alla fall ta och duscha nu

Ha en bra dag!

Fashion



Riktigt bra låt!

Snart snart snart...

Så nu är allt fixat inför studenten. Var på stan idag med Desiré och har hittat en väska som jag ska ha på själva dagen. Nu ska jag bara fixa kläder till karnevalen, har nog bestämt för att det blir Super Mario. Ska bara fixa ett par hängslebyxor, en röd tröja och en röd keps. Men hittade inga byxor idag, så jag ska till stan på måndag leta igen. Jag och Desiré såg även en kändis idag, ingen mindre än Kevin Borg! Inte varje dag man ser en kändis i lilla Kristianstad.

Imorgon är det bara en vecka kvar tills STUDENTEN!!! Satan vad jag längtar! Kommer bli så gött.

Men ska åka och träna nu.


If i never see your face again


090601

Idag har det verkligen varit underbart väder, men tyvärr har man inte fått njuta av det för jag fick värsta pollenallergi chocken. Det var inte kul, ögon kliade, tårades och nös konstant. Så jag kunde inte vara ute riktigt trist. Jag har inte haft någon pollenallergi något detta året så kom det när det var strålande sol, och man hade tänk att sola. Får väl ta och sola imorgon då :).

Imorgon är det också dags att komma tillbaka till skolan. Ska bli skönt det. Men nu har vi inget kvar i skolan, förutom massor med roliga saker!!!!

God natt


RSS 2.0