Snart, snart...

Snart så ska jag iväg och träna. Det ska bli kul för idag börjar de med den nya terminen på Friskis och Svettis med nya pass och det ska bli så roligt. Det kommer säkert bli tufft och träningsvärk kommer man få, med det får man ta. Men jag gillar faktiskt att man får träningsvärk för då känner man verkligen att man har tagit i. Nu ska städa lite och sen drar jag iväg och tränar!


Happy birthday MJ

Idag så är det en speciell dag i alla fall för alla Michael Jackson fan. Idag så skulle han ha fyllt 51 år. Kan inte riktigt förstå att han är borta. Ska nu se ett program på tv 3, "Inside the Michael Jackson Mansion: Never Can Say Goodbye".

R.I.P Michael Jackson

You're truely The King of Pop

I'll never let you part for you're always in my heart.

090828

Hej. Kör lite på lite uppdatering nu med mobilen:). Sitter nu på en kinarestaurang och har precis ätit. Det var gott med kinamat men har ätit godare, men mätt blev man i alla fall och det är väl ändå det viktigaste. Men du ska jag ta en kopp te.

First time

Testar att mobilblogga för första gången. Tittar just nu på paradise hotel med Hanna. Vi har blivit riktiga paradise hotelfreak:). Men ska fortsätta kolla nu. God natt

Woho!

Nu är Caroline här och vi sitter här och kollar på gamla bilder.

Fina minnen!

Hoppas, hoppas

Nu är det en som har ringt tillbaka till angående ett jobb!! Jag får verkligen hoppas att det blir något med detta nu!
Så ska ringa tillbaka nu och höra hur det blir. Får hoppas på det bästa:).


090826

Hej!
Sitter här nu och väljer ut tapeter till mitt rum, ska snart tapetsera. Det är riktigt svårt att bestämma sig vilken jag ska ha. Vet inte riktigt vilken färg jag vill ha. Nu har jag en tråkig vit tapet som ser hemsk ut. Vill ha någon riktigt snygg, färgglad men inte för färgglad heller. Hoppas jag hittar någon snygg som jag trivs med. Ska bli skönt att få nya tapeter.
Men ska försöka bestämma mig nu, mamma har tjatat på mig ett tag nu att jag ska välja, så nu måste jag bestämma mig.

Tjoho!

Har blivit dålig på att uppdatera, igen, ska försöka bättra mig:).

Helgen har varit hur bra som helst. Var på Friskis och Svettis utbildning i lördags, det var riktigt kul. Först så hade dom ett pass med discotema, så det var en kille som hade peruk, tajta byxor, glansig skjorta, riktigt kul var det. Man log hela tiden. Jobbigt var det men kul. Sen så blev det en föreläsning.
På kvällen var det kräftskiva i Bjärnum. Hade verkligen sjukt kul. Det var längesen jag hade så kul. Nej men det får verkligen göras om.

Nej nu ska jag snart bege till sjuklingen Hanna och ta hand om henne.

Så snygga vi är ;)


Crazy!

Känner att jag verkligen behöver ett jobb nu. Blir nästan galen av att bara gå hemma om dagarna och att inte ha något att göra. Vill så gärna ha ett jobb nu. Känns nästan hopplöst, men får inte ge upp hoppet för då blir det hopplöst.

090818

Tjena!
Det var några dagar sen jag uppdaterade. Men har inte riktigt haft något att skriva om, och har inte haft någon lust eller ork. Ibland så blir det bara så, men nu så kör jag igen:).

Ja imorgon är det dags för många att börja skolan igen, men inte jag. Ärligt talat så hade jag gärnat börjat skolan igen. Slippa vara arbetslös. Dom som börjar skolan imorgon ska verkligen ta vara på den här tiden nu som kommer.

Ska i alla fall ta ett fotbad nu och kolla på Paradise hotell.

God natt


Pictures

Här kommer några bilder från dopet och 20 årsfesten.



Isabellas dop.




Desirés 20 årsfest.


Ayo Technology



Mycket bättre än orginalet :)

090810

Hej!
Hade en riktig bra dag i lördags. Först var det Isabellas dop. Det var ett jättefint dop och Isabella var jättesöt i sin dopklänning. Det var jättkul att vara gudmor. Sen efter dopet så åkte vi hem till Annikas föräldrar där vi åt och hade det trevligt. Sen begav jag mig hem till Desiré som hade sin 20 årsfest. Det var verkligen jättekul hos Desiré. sedan på kvällen så stack vi till Martin&Martin. Det var första gången jag var där och det var riktigt kul där kan jag säga. Bra musik, trevligt folk. Dom hade en dj ute på stranden, så man kunde dansa i stranden. Det var riktigt härligt att ha sanden mellan tårna och vinden blåste i håret.  Det var helt enkelt en lyckad dag och kväll:)

Bilderna kommer sen.

Oh what a day, and night

Idag blir det full rulle. Snart är det dags för dopet, då man är gudmor. Detta har man längtat efter. Det ska bli så kul. Sen dra man vidare till Desirés 20 årsfest och sen Martin&Martin till sist. Är riktigt taggad inför ikväll.

Det kommer bli en kanon dag, kväll och natt!


090806

Idag är det äntligen strålande sol! Det var jättelängesen det var sol. Men tyvärr hinner man inte åka till stranden idag och avnjuta det fina vädret. För först ska jag köra, sen efter det ska jag till arbetsförmedlingen, och sen träffa Ronja och Caroline i stan så ska vi hitta 20 års present till Desiré. Verkligen synd att man inte kan spendera dagen vid stranden, det hade varit så härligt. Men får hoppas att det håller i sig nu några dagar.

Nej nu hinner jag inte sitta här längre, ska göra mig klar nu så jag inte kommer sent till min lektion.

Trött

Är riktigt trött nu. Somnade kanske inte fören 6 imorse. Jag och Hanna satt uppe hela natten och gjorde inget vettigt, men kul hade vi. Så idag har jag inte gjort något vettigt, förutom tränat. Så duktig jag är:). Ska ta och plugga lite körteori nu, om jag inte somnar förstås, hehe.

Idag fyller Desiré 20! Grattis till henne. Vill också bli 20 nu! Det är ett halvår kvar för mig typ. Men ska i alla fall fira henne på lördag, ser framemot det.

Men nu blir det lite plugg och sen sängen.


Goodbye



Sitter just nu och hos Hanna och chillar.
Bara tar det lugnt och lyssnar på musik.
Har speciellt fastnat för den här låten. Tycker den är riktigt bra.
Nej nu får jag vara social mot Hanna.

God natt

Love them!

Sitter just nu och kollar lite i HM:s höstkatalog och jag har hittat mina favoritskor. Dom är så snygga, och dom ska jag ha!




Gävle, here we come!

Nu är biljetterna bokade till Gävle. Det ska bli så nice! Vi ska åka dit för att vi ska fira Hanna som fyller 18. Nej men det ska bli riktigt kul detta. Det är ungefär tre månader kvar tills vi åker. Woho!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen träffa Hanna.

Pusshej

Tjenixen!

Halva dagen har spenderats i min säng. Det blev kanske lite för mycket igår, men det är sånt man får ta. Nej men hade riktigt kul igår. Det var riktigt nice med poolparty och att bada, fast lite kallt var det. Sen så blev det singstar och dans natten lång. Gårdagen måste i alla fall göras om.


Poolparty :)

Snart så ska jag iväg på poolparty! Det kommer bli nice, det känner jag på mig. Så ska göra mig i ordning nu, och vänta tills Hanna är hemma, sen så är det fest!

RSS 2.0