091031

Gårdagen var riktigt fin! Vi var hemma hos helena och förfestade. Och Desiré var med, det var kul för man träffar inte henne så ofta. Sen så drog vi in mot staden och så blev det en sur på hessle. Det är nog världens godaste shot. Sen så dansade man hela kvällen lång!

Idag så blir det en slappedag med Carro. Hon kommer och hämtar mig snart så blir det bio och mat!
Vi ska se The Ugly Thruth. Den verkar vara rolig.

Partaj!



Min första löning idag så det firas med utgång!
Ha en bra fredagkväll:)

Michael Jackson kan fortfarande

Filmen var helt underbar! Kan inte beskriva den på något annat sätt. Michael Jackson kan fortfarande. Efter 40 år i rampljuset så kan han fortfarande levera. Man ser verkligen hur engagerad han är. Han vill verkligen ha allt perfekt för detta är"This is it". Men tyvärr så fick han aldrig genomföra det. Och det är så synd och tragiskt. Om filmen var underbar, då kan man fråga sig hur bra konserterna hade blivit? hr bara ett ord för det, och det är, BÄST! Jag har verkligen inte ord för hur bra den här människan är. Han är helt magisk och helt underbar. Han är verkligen ett geni, och man ser hur passionerad han är.

MICHAEL JACKSON
THE KING OF POP


Bio

Nu blir det bio snart, This is it!
Ser verkligen framemot det.
Men har bråttom så vi hörs sen när jag är hemma.

Isabella!

Mamma fick ett mms nyss Fredrik och Isabella kan sitta själv nu!
Hon börjar bli riktigt stor nu, hon är snart 7 månader. Det går undan, snart så kan hon gå och prata.
Hon är så otroligt söt, mitt lilla brorsbarn och gudbarn!


Ny blogg

Har nu funderat ett tag nu på att skaffa en Michael Jackson blogg. Det hade varit jättekul att ha en sån blogg:). Jag startar inte den enbart för att han är borta utan även för att han är den artisten jag har lyssnat på hela mitt liv. Så det hade varit kul att skriva om något som man verkligen älskar. Så ska sätta igång med den ikväll, eller imon. Får se när det blir, det blir i alla fall denna veckan.

Men nu ska jag iväg träna lite.
Ha dt fint!

Vågar man vaccinera sig?

 

Såg det här klippet, och frågan är om man vågar vaccinera sig?

Tio dagar efter hon hade fått vaccinet så fick hon en muskelsjukdom som gör att hon inte kan gå normalt. Hon springa normalt och hon kan gå baklänges. Dom säger att detta kan hända en på miljonen. Men tänk så händer något annat en själv så kan man själv bli en på miljonen med en annan bieffekt. Vill man verkligen riskera det?
Jag tar hellre risken att jag blir sjuk, än att få någon muskelsjukdom eller hjärnskador. Man kan ju aldrig vara säker.


I don't wanna work today

Idag så jag ingen lust att jobba. Okej det är bara tre timmar och dom är över snabbt men det hade varit så skömt att bara få ligga kvar i sängen och slappa, när det är regningt och kallt, man har ingen lust att gå ut. Nej men får ta göra mig klar nu så man inte blir försenad. Vi hörs sen!

LÄNGTAR!!



Nu är det inte många dagar kvar till premiären!
Det kommer bli mäktigt.
Ska bli så kul och underbart att se denna film!

Underbar helg!

Helgen har varit helt underbar. I fredags så blev det då utgång, för Hanna hade ju fyllt 18, så det blev att fira henne då. I alla fall det var riktigt kul, får verkligen göras om. Fösrfesten var kul, med trevligt, roligt folk och mycket skratt, helt enkelt en lyckad kväll!
Sen igår så hade Hanna födelsedagsmiddag med lite släkt och vänner, och det var också mycket trevligt. Jättegod och man var verkligen proppmätt.
Ja och snart blir det Gossip Girl, One Three Hill och ensam mamma söker, en lyckad söndagkväll också :).

Ja imorgon är det jobb som gäller, men börjar inte fören halv ett, det gillas!


Happy birthday

Idag så är det Hannas 18 årsdag! Äntligen så fyller hon 18. Ska hem till henne senare ikväll och fira henne med tårta och annat gott. Och sen på fredag så blir det utgång. Det gillar vi.
Nu blir det duschen, känner att jag stinker friterat, inte så trevligt.

091020

Hej!

Jag vet, dålig uppdatering igen, sorry. Ska bättra mig :).
I alla fall så tänkte jag berätta om min helg i Nyborg. Det har varit en mysig, härlig och rolig helg i Nyborg. Nyborg är en liten by som ligger precis vid havet. Det är verkligen mysigt där. Ändå om det är liten by så har dom många butiker med snygga kläder. Tyvärr så blev det inte så mycket shopping för mig, tog inte med mig så mycket pengar eftersom vi skulle bara vara där över helgen. Men en en kofta och EN JÄTTESNYGG MICHAEL JACKSON TRÖJA!  Det var verkligen det bästa köpet. Är överglad för att jag hittade den. Och blir ju perfekt till när jag ska på premiären av hans film "This is it" nästa vecka. Längtar!

Ja nu ska jag ta och göra mig redo för träningen, idag så ska jag boxas.

Sjukt kul är det!


 
Nyborg:)


LÖVE IT!


Borta bra men hemma bäst

Nu är man hemma efter en trevlig helg i Danmark, Nyborg. Har haft det jättebra och nu är jag helt slut. Ska bli skönt att få sova i sin egna säng i natt. Ska göra ett längre inlägg senare, för nu börjar Gossip gilr! :D


packar!

Just nu håller jag på att packa det sista, för imorgon så ska jag följa med Ronja och hennes familj till Danmark och hälsa på lite släktingar till Ronja. Ser fram emot det:). Ska bli skönt att få komma iväg och bara ta det lugnt. Ska försöka hinna med ett inlägg imorgon innan jag åker annars så hörs vi på söndag.
Nej nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon.

Ha det fint!

Kallt kallt!



Har precis kommit hem från en kvällspromenad med Hanna och Nisse. Det är verkligen kallt nu. säkert minusgrader och vi är bara i mitten av oktober. Nej så här kallt ska det inte va redan. Nej vill ha värme och sommar igen. Men det är ändå lite mysigt när det är kallt och mörkt ute. man kan tända massor ljus, krypa under en filt och sen en bra film. Blir väldigt frestad på att göra det nu, så då blir det så:), plus en kopp te.


This is it



Riktigt bra!

091012

Oj, det har visst gått en vecka sen jag uppdaterade senast. Jaja men det är sånt som händer, hehe.
Har inte haft tid och ork till det. Har mer fokuserat på det nya jobbet och försöker komma in i det mer. Nu är det i alla fall min andra vecka där och det går bra. Trivs där jättebra. Man får hoppas man får fortsätta där, är bara provanställd för tillfället, så man får verkligen hoppas på att jag får fortsätta.
Tänkte bara säga att idag så har Michael Jackson nya låt släppts, och måste säga att den är riktigt bra! Har typ lyssnat på den repeat hela dan.

Nej nu ska jag hoppa in i duschan snabbt sen blir det svenska hollywood fruar och nybakat bröd och te.
MUMS!

God kväll

Usch vad trött jag är. Idag så har jag haft min riktiga arbetsdag. Det går bra att jobba där och jag trivs bra. Men vet inte ärligt talat om jag vill jobba kvar där, för jag ska på arbetsintervju imorgon på McDonalds, så om jag får jobb där så tar det på McDonalds eftersom jag tror jag kommer få jobba fler timmar på McDonalds. Just nu jobbar jag bara tre timmar om dagen på Ocean City och jag skulle vilja arbeta mer än det. Så jag får se hur det blir imon:) .

YES!!!!

Nu har jag äntligen fått jobb :D:D. Detta är underbart! Så detta firas med blåbärspaj och idol. Kan det bli bättre?

HAHAHAHAHAHAHA:D



HAHA!! Dör nästan av skratt när jag ser denna!
Underbar!

trött....

Sitter här och håller nästan på att somna, men tänkte beräta lite om hur det gick idag.
Var uppe redan åtta, för en gångs skull. Det var ett tag sen man var uppe så tidigt. Det blir ju lätt när man inte har något att göra om dagarna så blir det lätt att man sover bort hehe. Ja men i alla fall så var det lite jobbigt att gå upp, eftersom jag somnade inte fören tre. Men jag kom iväg i alla fall och jag trivdes bra och dom var trevliga. Ska provjobba där imon igen, så får hoppas på att jag får jobb nu.

Men ska sova nu så jag är utvilad tills imorgon.
God natt


RSS 2.0