SATC 2

Hej!

Nu blir det ett lite snabbt inlägg här!
Ska snart iväg till Ronja och käka pizza :)
Sen så ska vi gå och se Sex and the city 2!
Ska bli jättekul att se den.

Vi hörs sen!

Verkligen längesen!!!!!!!

Ojoj, har visst inte skrivit på två månader....
Nej men ärligt talat så jag har inte haft varken lust eller ork till det.
Men nu ska jag börja så smått igen.

Vad ska man skriva nu då?
Hmm....
Ja för det första Anna Bergendahl gick ju inte vidare ikväll, verkligen jättetråkigt. Gillar verkligen den låten. Men det är inte hela världen.

Och vad är det med det här vädret just nu?
Det är i slutet på maj och det är inte specillt varmt, man kan ju inte säga att det är maj-väder. För kanske två veckor sen så hade man vantar och halsduk. I maj! Helt sinnes! Nej nu får det bli lite varmare tack!

Allting går bra på jobbet, trivs verkligen jättebra där. Men ibland känner man bara "I don’t wanna work today". Till exempel nu i söndags så skulle jag börja jobba klockan elva, inte så farligt, men jag hade varit i Helsingborg hela helgen och hälsat på Desiré, så var jag var tvungen och gå upp kockan sju för att hinna med tåg och så. Men hade i alla fall jättekul hos Desiré måste jag säga. Kom dit på fredagskvällen, då vi gick ut och åt på en jättegod restaurang. Riktigt gott var det! Åt en jättegod nachostallrik. MUMS! Sen så satt vi och snackade typ halva natten. En riktig härlig och mysig kväll. Sen på lördagen så stod Lundakarnevalen på schemat. Vi tog tåget vid elva mot Lund. Vi var där med några av Desirés klasskompisar. Ett härligt gäng. Det blev god mat, festligheter, karaoke och mycket skratt. Måste säga att karaoken var det bästa. Det blev en Carola klassiker, Främling.
Vi begav oss hem inte så sent, ungefär vid halv elva blev det hemgång, då var man verkligen trött, man hade ju varit igång hela dagen. Så vi kom hem åt lite nattamat och sen somnade vi gott. Så då kan man förstå varför jag var seg då på söndagen. Men det är bara att bita ihop, det är då man får tänka PENGAR!

Nej vad jag har babblat på nu.
Nu känns sängen väldigt lockande, känner hur den ropar efter mig, hehe.

God natt!

RSS 2.0