lovely

Underbart väder idag!! Det är nästan som sommar nu, riktigt skönt. Har precis kommit hem från skolan nu. Bara nästa vecka kvar sen praktik på Kvarnen tre veckor. Sen är det två veckor kvar sen STUDENT! Längtar jättemycket, hoppas verkligen på att det blir sånt här väder då. Men ska jag snart iväg och träna. Sen så ska jag till Hanna och fira lite Valborg, inte för man firar det speciellt. Men vi ska grilla och festa lite, det ska bli rikitgt nice. Men ska ut och sätta mig i solen lite nu innan jag ska iväg. Hoppas alla får en trevlig valborg!

Ha det fint :)


090426



Tre favoriter just nu :)

söndagsparty

Har typ pluggat hela dagen, håller på med in kära engelskabok, känns som jag inte kommer någonstans med en. I helgen har jag inte gjort något speciellt, träffade Isabella i fredags, hon var riktigt söt. Höll henne för första gången också, hon var verkligen jättelätt att hålla, hon var så lugn när hon låg där i famnen. Sen så har mest pluggat och slappat, har inte haft någon ork med att hitta på något.
 
Imorgon blir det en kort dag i skolan, nice det ;). Ska också ringa om praktikplats imon på La cucina, hoppas jag kan praktisera där. Men ska fortsätta plugga nu i alla fall.

Ha det fint!


Mumien

Är med Caroline nu och vi kollar på Mumien. Vi har krängt glass och chips :)
är ledig imon, så härligt. Men ska ändå till skolan för att hämta mitt studentpass och balbiljett.
Har varit på stan idag och hittat studentklänning nu. Längtar verkligen tills jag tar studenten, det är bara 50 dagar kvar nu, woho! 

Ska i alla fall se klart mumien nu och sen sova.

God natt


Wunderbar

Var riktigt slappt i skolan idag. Hade bara två lektioner, slappt det. Så ska ta och sova nu lite, kanske plugga lite. Ska sen till Ronja en stund, och sen ska vi träna. Har legat på latsidan nu lite med träning, men nu ska jag köra på igen. Är ledig imon, riktigt skönt, Sen två dagar kvar och sedan helg! Men ska sova nu i alla fall lite.

Ciao


Summertime

Vill ha sommar, värme och student nu!


waiting for something

Har verkligen inget att göra. Är riktigt uttråkad. Det är lördag och här sitter jag och gör ingeting, vill göra något kul ikväll. Skulle va riktigt nice med fest. Men får se vad som händer... Hade i alla fall trevligt igår. Var hos Hanna och hade grillkväll, med lite folk. Sen stack vi in till stan en sväng och hälsade på en i Hannas klass som hade fest, men det var inte så kul där så vi stack. Ja men annars var det en trevlig kväll. Men ska försöka hitta på något, kanske läsa min engelska bok, typ 500 sidor, och ska vara klar om två veckor så får börja me det någon gång. See you later

orkar inte...

Sitter här nu  hos Ronja och försöker att skriva mitt svenska tal tills imon, men är helt tom i huvudet, kommer inte på någonting..
Det är inte lätt detta. Men ska försöka få ihop någonting hoppas jag. Annars får väl Ronja hjälpa mig ;) haha, men ska fortsätta nu så jag blir klar någon gång.

Ha det


kids'

Nu ligger jag och Caroline här o slappar sönder och lyssnar på Kids med MGMT, den är nice.. Vi har precis sett Twilight och nu är även jag ett fan! Snart är lovet slut. Lite sorgligt faktiskt. Jaaa.. hade velat festa ikväll men det får bli nästa helg antar jag. Nu ska vi chilla vidare.Trevlig kväll. Auf wiedersehen.


boring....

Har verkligen inget att göra.. är uttråkad.


sååååå söt:D

Har idag varit och hälsat på den nyfödda Isabella:)
Så söt hon var, jättegullig. Hon såg så söt och nöjd ut när hon låg där.Hon var verkligen jättegullig:)
Längtar tills nästa gång jag ska ska träffa henne. En sak som jag inte riktigt har fattat är att min bror är nu pappa, känns lite konstigt, men är jättestolt över han. Så nu får man köpa många barnkläder framöver till den söta Isabella.

Ha det fint


                          

ÄNTLIGEN!! :D:D

Nu så har jag äntligen blivit faster!! Idag 10:12 så föddes lilla Isabella:). Detta är så kul, är jätteglad:D. Ska bli så kul att träffa den lilla bebisen sen. Egentligen hade min bror och hans flickvän tänkt att döpa henne till Lucia, tur att dom inte gjorde det måsta jag säga, Isabella är så mycket bättre. Jag hoppas vi ska hälsa på idag. Va glad jag är nu!!

see you later  

hej

Är fortfarande sjuk nu, inte så kul. Är riktigt uttråkad! Men får se till att göra något så jag bara inte slappar hela dagen. Skulle verkligen behöva städa mitt, ser nästan ut om någon släppt en bomb på mitt rum. Behöver också plugga, ska ha svenska tal nästa vecka men har ingen aning om vad jag ska ha tal om.. Jaja, ska väl försöka göra något vettigt nu:)

Ha det

Nu kör vi igen

Ja nu ska jag börja med att blogga igen. Jag har ju inte varit så aktiv med det, men ska nu försöka att bli lite bättre ;).
Ja har lov nu en vecka, riktigt skönt, men har tyvärr blivit förkyld så det är inte så lyckat men jag överlever.
Har träffat Desire idag, vi hade trevligt idag, gick en lång härlig promenad i det härliga vårvädret och pratde om allt mellan himmel och jord. Det är verkligen underbart med att våren är, har fått sådana vårkänslor nu :D. Me like ;).
Men ska ta och sova nu.

hej då


 

RSS 2.0